"Nosaltres sabem perquè canten els moixons.."

Quê us oferim?

A VOLSANT som conscients de totes les ocasions en que t'has imaginat volar el cel del Priorat, la Ribera d'Ebre, Terra Alta, la Costa Daurada o el Delta de l'Ebre. Amb els nostres vols aviat podràs complir els teus somnis. 

Si encara desconèixes el paramotor, la manera més fàcil d'explicar-ho és que mostra similituds amb el parapent però, a diferència d'aquest , no fa falta desplaçar-nos un lloc elevat per a poder enlairar. El desnivell se substitueix pel motor que empeny el trike on els ocupants viatgen asseguts comodament, aquesta empenta ens ajuda a guanyar altura amb facilitat. Així podem començar l'aventura des de diferents llocs i gaudir d'una experiència més còmoda i segura.

Passejaràs en un paramotor biplaça acompanyat pel pilot / instructor. Serà el pilot el responsable de pilotar-lo mentre tu, si ho desitges, podràs fer fotos o videos des de les altures amb la teva càmara, o inclús amb el telèfon mòbil.

L'única elecció que et caldrà fer és escollir entre si vols un viatge trànquil o t'estimes més fer un pas endavant i triar un vol acrobàtic en que les maniobres siguin més extremes. Triïs el que triïs segur que ens ho passarem bé.

 

Preparat per l'AVENTURA ??

 
 
© Document Protegit per Copyright
Avís Legal de  www.volsant.com

Contacte

VOLSANT

info@volsant.com

C/ Nou, 10
Els Guiamets
43777

649 918 153

Lloc de cerca

 

 

INSCRITA AL CENS D'ORGANITZADORS D'ACTIVITATS FISICOESPORTIVES AL MEDI NATURAL AMB EL NÚM. C-471

Federació Aèria Catalana

Fotografia utilitzada segons la normativa de Creative Commons Harry Pammer, J McSporran  © 2017 Reservats tots els drets. VOLSANT

Desenvolupat per Webnode Botiga online